Ofyr bbq

Vuurschaalbarbecue OFYR Ø100cm

Organiseer je weldra een bbq voor je vrienden of familie? Sta je graag rond de grill of bakplaat met een biertje? Aarzel dan niet en huur deze combi vuurschaalbarbecue. Gegarandeerd succes en tevens dé blikvanger van de avond.

Deze vuurschaal werd ontworpen voor mensen die houden van een kampvuurtje en barbecueën, maar dan nét dat tikkeltje specialer! 

Onze verhoogde vuurschaalbarbecue met ringvormige kookplaat heeft een capaciteit  voor een 50 -tal personen. Dus voldoende ruimte voor burgers, brochetten, worstjes en andere lekkernijen. In het midden heb je een open vuur, wat er voor zorgt dat de hitte gelijkmatig verdeeld wordt over de plaat. Er wordt ook een verhoogd roostertje voorzien, waarmee je de gebakken vleesjes urenlang kunt warmhouden op de smeulende kolen.

Of het nu gaat om een kerstfeestje in december, een communiefeest in mei of een verjaardag in augustus … deze machtige OFYR bbq is geschikt voor alle seizoenen. Creëer een ultiem kampvuurgevoel waar je gasten nog lang over na zullen praten.

Wat moet je weten!

  • Afmeting: Ø 1m x 1m (Øxh)
  • Totaalgewicht: 101 kg
  • Gewicht kookplaat: 56 kg
  • Gewicht vuurschaal: 19 kg
  • Gewicht sokkel: 26 kg

Kostprijs

AFGEHAALD* GELEVERD EN GEPLAATST*
geen afhaling mogelijk €175 incl. btw per weekend
€200 waarborg

De ofyr bbq wordt de dag na het evenement opgehaald daar deze proper en voldoende moet afgekoeld zijn voor transport. Wenst u deze nog een extra dag te gebruiken dan komt er € 25 euro per dag bij. LET OP!: Het toestel dient gereinigd te worden teruggebracht, zo niet wordt er ook hier een kost van 25 euro aangerekend.

* De prijs geleverd en geplaatst houdt in dat we het toestel leveren , plaatsen en ophalen 15 km rondom Mollem. Uiteraard leveren wij ook buiten deze regio, maar dan worden er extra transportkosten aangerekend. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.