Pizzaoven

Houtgestookte pizzaoven

Breng de smaak van Italië naar je thuis door een houtgestookte pizzaoven te huren! Met deze oven kunnen gasten genieten van versgebakken pizza's met heerlijke toppings naar keuze. Het is een geweldige manier om de interactie tussen gasten te stimuleren en iedereen te laten genieten van een authentieke culinaire ervaring. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, bedrijfsbijeenkomst of bruiloft, het huren van een pizzaoven zorgt voor een memorabele en smaakvolle toevoeging aan elk feestje. Reserveer vandaag nog een pizzaoven en laat je gasten genieten van de smaak van de heerlijke Italiaanse keuken! Met deze houtgestookte pizzaoven kan je 1 à 2 pizza’s tegelijk bakken en kan je wel 30 pizza’s per uur bakken. De pizzaoven is zeer snel op temperatuur en houdt deze warmte goed vast door de isolatie en stenen wand. 

Wat is er inbegrepen in de de huurprijs?: pizzaoven, onderstel, pizzaschep, borstel 

Wat moet je weten!

  • Afmeting:  0.7m x 0.7m x 0.5m(lxbxh)
  • Totaalgewicht: 50 kg

Kostprijs

AFGEHAALD* GELEVERD EN GEPLAATST*
geen afhaling mogelijk €175 incl. btw per weekend
€200 waarborg

De pizzaoven wordt de dag na het evenement opgehaald daar deze proper en voldoende moet afgekoeld zijn voor transport. Wenst u deze nog een extra dag te gebruiken dan komt er € 25 euro per dag bij. LET OP!: Het toestel dient gereinigd te worden teruggebracht, zo niet wordt er ook hier een kost van 25 euro aangerekend.

* De prijs geleverd en geplaatst houdt in dat we het toestel leveren , plaatsen en ophalen 15 km rondom Mollem. Uiteraard leveren wij ook buiten deze regio, maar dan worden er extra transportkosten aangerekend. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.