Footpool

Footpool of poolball

Dit spel is een combinatie van twee sporten, namelijk voetbal en poolbiljart. Het is een unieke ervaring van zowel ontspanning, amusement en competitiviteit op eenzelfde moment. Leuk voor klein en groot!

Er zijn 7 oranje, 7 gele, 1 zwarte en 1 witte bal.  Dit kan 1 tegen 1 of twee tegen twee gespeeld worden. Net zoals bij pool heeft elke partij een kleur en op het einde moet de zwarte bal nog gespeeld worden. Zeer leuk & afhankelijk van de leeftijd kunnen de spelregels versoepeld worden. Ook leuk voor volwassenen!

Ideaal voor de echte voetbalfanaten. Als afwisseling kan er ook "shootout" gespeeld worden. 1 tegen 1 , door de benen of in een van de goals achter de speler en dan gaat de winnaar tegen de volgende speler spelen; de anderen kunnen vanop de wand van de pool toekijken en supporteren.

Wat moet je weten!

  • Afmeting: 3.75m x  2.5m x 0.5m (lxbxh)
  • Benodigde ruimte: 4.75m x 3.5m x 2 m (lxbxh)
  • Max aantal personen: 

 Wat heb je nodig!

  • Iemand ter plaatse
  • Voldoende ruimte
  • Minimum vrije doorgang van 90cm dwz dat het smalste punt op de route naar de plaats waar het springkasteel moet komen minimum 90cm, goed berijdbaar moet zijn en geen trappen aanwezig! OPGELET bij tuinpoortjes, scharnieren en deurstop aftrekken van vrije doorgang.

KOSTPRIJS

GELEVERD EN GEPLAATST*
€160 incl. btw per dag
€100 waarborg

Per bal die verloren gaat, wordt er 25 euro aangerekend en indien we zelf de ballen her en der moeten bijeen zoeken, wordt 25 euro van de borg ingehouden.

* De prijs geleverd en geplaatst houdt in dat we deze springkastelen leveren , plaatsen en ophalen 15 km rondom Mollem. Uiteraard leveren wij ook buiten deze regio, maar dan worden er extra transportkosten aangerekend. De prijs op afhaalbasis houdt in dat je het springkasteel zelf komt ophalen en terugbrengen in Merchtem. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

TO BOUNCE

Volg Ons