BUMPERBALLEN

Bumperballen of bubbelballen

Ben je op zoek naar een leuke en unieke challenge om jouw evenement of groepsactiviteit tot een succes te maken, dan zijn de bumperballen de ideale keuze. Traditioneel voetbalspel maar door het dragen van de bubbelbal is amper nog iets hetzelfde. Plezier gegarandeerd voor spelers, maar ook voor de omstaanders een ware sensatie. Het is geschikt voor jong en oud. De bumpervoetballen mogen gebruikt worden op kunstgras en indoorvloeren.
Momenteel verhuren wij bumperballen geschikt voor (jong)volwassenen ( diameter 1.5m) vanaf +-12 jaar.

Verder hebben we ook bubbelballen voor kinderen te huur: diameter 80 cm. deze zijn geschikt voor kinderen tussen 100 cm en 140cm (ongeveer tot 8-9 jaar)

Met deze bumperballen kan je ook nog andere kanten uit:

Schipper mag ik over varen: één tikker staat in het midden en wie gebotst wordt, wordt ook tikker

Bumper sumo worstelen: maak een ring en probeer mekaar uit de ring te duwen

Last man standing: probeer mekaar omver te bumpen en diegene die het langst op zijn voeten kan blijven staan is de winnaar!

 Wat heb je nodig!

  • Stopcontact 220V min 10A
  • Iemand ter plaatse
  • Voldoende ruimte
  • Minimum vrije doorgang van 90cm dwz dat het smalste punt op de route naar de plaats waar we moet komen minimum 90cm, goed berijdbaar moet zijn en geen trappen aanwezig! OPGELET bij tuinpoortjes, scharnieren en deurstop aftrekken van vrije doorgang.

KOSTPRIJS

AFGEHAALD bubbelbal 150cm GELEVERD EN GEPLAATST*
€25 inc. btw per bal per dag (min afname 6, max 10) Op aanvraag
AFGEHAALD bubbelbal 80cm GELEVERD EN GEPLAATST*
€20 inc. btw per bal per dag (min afname 6, max 10) Op aanvraag

Kunnen ook gehuurd worden met begeleiding op verplaatsing, vraag een offerte om uw evenement te begeleiden.  Wij verhuren de grote bubbelballen van 150 cm momenteel niet meer aan particulieren enkel nog aan organisaties waar er begeleiding en een geschikte locatie voorzien is. De kleinere kinderbubbelballen kunnen wel nog gehuurd worden op afhaalbasis.

* De prijs geleverd en geplaatst houdt in dat we deze springkastelen leveren , plaatsen en ophalen 15 km rondom Mollem. Uiteraard leveren wij ook buiten deze regio, maar dan worden er extra transportkosten aangerekend. De prijs op afhaalbasis houdt in dat je het springkasteel zelf komt ophalen en terugbrengen in Merchtem. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

TO BOUNCE

Volg Ons