Popcornmachine

Met onze popcornmachine kun je de lekkerste popcorn bereiden waar iedereen van houdt. Terwijl de popcornmachine aan het werk is, worden je gasten getrakteerd op de onweerstaanbare geur van vers gepofte mais. En als de popcorn klaar is, kunnen je gasten hun eigen porties inscheppen.  Maak er een leuk feestje van met je eigen popcornmachine. Heerlijke verse warme popcorn. Heel makkelijk in gebruik en heerlijk!  Gewoon mais, suiker en olie in de machine en enkele minuten later heb je heerlijke porties popcorn. Dankzij de bodemverwarming blijft de popcorn lekker vers. 

Wat is er inbegrepen in de huurprijs?:
- huur popcornmachine , 50 porties ( mais, suiker, olie en zakjes), popcornschep en handleiding.
Heb jij meer porties nodig? Geen probleem , deze kan je bij ons bijkopen.

Wat moet je weten!

  • Afmeting: 0.5m x  0.6m x 0.75m (lxbxh)

Wat heb je nodig!

  • Stopcontact 220V min 16A
  • Indien geen onderstel, tafel nodig

Kostprijs

AFGEHAALD* GELEVERD EN GEPLAATST*
€60 incl. btw per dag popcornmachine Op aanvraag
€15 incl. btw per dag onderstel
€20 incl. btw extra porties (per 50 porties)
€50 waarborg

Wij nemen maximum 50% terug van de bestelde porties en enkel de niet geopende verpakkingen per set van 50 complete porties :(mais/suiker/olie/zakjes).

LET OP!: er wordt 50 euro waarborg gevraagd ; bij verlies van de popcornschep wordt deze in mindering van de waarborg gebracht (15 euro) .  De machine dient gereinigd te worden teruggebracht, zo niet wordt er 20 euro aangerekend.

*De prijs afgehaald houdt in dat je het toestel zelf komt ophalen en terugbrengen in Merchtem. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.