Over To bounce

To bounce is  een jong dynamisch bedrijf. Wat begon in 2016 met 4 springkastelen is nu uitgegroeit tot een mooi assortiment van springkastelen, attracties, spelen en feestartikelen. 

To Bounce is een bedrijf dat zich richt op het verhuren van hoogwaardige springkastelen voor feesten en evenementen. Onze missie is om plezier en entertainment te bieden aan kinderen en volwassenen door middel van onze producten en services. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij geloven in kwaliteit en veiligheid en daarom bieden wij alleen de beste springkastelen aan. Ons team is getraind en ervaren in het opzetten en onderhouden van onze producten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van onze springkastelen.

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw evenement. Of u nu op zoek bent naar een klein springkasteel voor een kinderfeestje of een groot springkasteel voor een bedrijfsevenement, wij hebben het juiste product voor u. Wij zijn steeds op zoek naar leuke nieuwe attracties.

Bij To Bounce zijn we trots op onze betrouwbare en tijdige levering van onze springkastelen. Wij zorgen ervoor dat uw evenement op tijd en zonder vertraging begint.

Dus waar wacht u nog op? Kies voor To Bounce en maak uw volgende feest of evenement onvergetelijk!