Partyfood

Bereid je voor op een feest waarbij je gasten niet alleen genieten van heerlijk eten, maar ook van de ervaring van het zien van hun eigen lekkernijen bereid worden voor hun ogen! Met onze verhuur van partyfood apparaten, zoals een popcornmachine of een wafelijzermachine,..., maak je van je feest een onvergetelijk evenement.

Met onze popcornmachine kun je de klassieke, luchtige snack bereiden die iedereen kent en waar iedereen van houdt. Terwijl de popcornmachine aan het werk is, worden je gasten getrakteerd op de onweerstaanbare geur van vers gepofte popcorn. En als de popcorn klaar is, kunnen je gasten hun eigen porties inscheppen.

Of je kunt de zoete kant opgaan met onze wafelijzermachine, met de heerlijke geur van versgebakken wafels die door het hele feest verspreid wordt. Serveer ze met slagroom, fruit of chocoladesaus en je hebt een feestje waar iedereen blij van wordt.

De prijzen zijn op afhaalbasis. Wenst u het toestel toch te laten leveren, dan komt er een minimum kost bij van €50, dit in een regio van 15 km rond Mollem.  Boven de 15 km komen er nog extra transportkosten bij. Er wordt steeds waarborg gevraagd voor onze toestellen; deze waarborg is afhankelijk van welke toestel. Er wordt minimum een waarborg van € 50 gerekend, te voldoen samen met de huurprijs bij afhaling of levering.

Vanaf €60

Vanaf €50

Vanaf €50

Vanaf €30

Vanaf €50

Vanaf €50

Vanaf €30

Vanaf €15

Vanaf €40

Vanaf €25

Vanaf €175

Vanaf €150

Vanaf €45