Golfbiljart

Golfbiljart of snookergolf

Combineer twee populaire spellen en huur onze Golfbiljart! Of je nu een fan bent van golf of biljart, dit spel is de perfecte uitdaging voor jou. Probeer de golfbal in de gaten te krijgen en tegelijkertijd de biljartregels te volgen. Werk samen met vrienden en familie om de hoogste score te bereiken en laat zien wie de echte golfbiljartkoning is. Kom en ervaar deze unieke en leuke uitdaging!

Op 10 verschillende biljarttafels ontdek je diverse obstakels. Degene die het hindernissenparcours met zo weinig mogelijk stoten van de keu (biljartstok) overbrugt, wint het spel!

Wat moet je weten!

  • Afmeting: 2.5m x  0.6m x 0.7m (lxbxh) 
  • Benodigde ruimte: 4.5m x 20m x 2m (lxbxh)
  • Aantal banen: 10
  • Max aantal personen: 

 Wat heb je nodig!

  • Iemand ter plaatse
  • Voldoende ruimte
  • Minimum vrije doorgang van 90cm dwz dat het smalste punt op de route naar de plaats waar het we moet komen minimum 90cm, goed berijdbaar moet zijn en geen trappen aanwezig! OPGELET bij tuinpoortjes, scharnieren en deurstop aftrekken van vrije doorgang.

KOSTPRIJS

AFGEHAALD GELEVERD EN GEPLAATST*
Geen afhaling mogelijk €200 incl. btw per dag
Geen afhanling mogelijk €300 incl.btw voor 2dagen (weekend)
€100 waarborg

Per biljartstok die verloren gaat, wordt er 25 euro aangerekend

Per golfbal die verloren gaat, wordt er 2.5 euro aangerekend

* De prijs geleverd en geplaatst houdt in dat we deze springkastelen leveren , plaatsen en ophalen 15 km rondom Mollem. Uiteraard leveren wij ook buiten deze regio, maar dan worden er extra transportkosten aangerekend. De prijs op afhaalbasis houdt in dat je het springkasteel zelf komt ophalen en terugbrengen in Merchtem. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

TO BOUNCE

Volg Ons