Voor de kleinsten

Klimrots

Klimrots indoor

Leer de kinderen om te spelen terwijl ze veel bewegen op dit klimtoestel. De kinderen kunnen zich onderaan verstoppen of een pauze inlassen na het klimplezier. Klimnetten en handgrepen bevorderen de coördinatie, het evenwicht en de kracht tijdens het spelen!

Authentiek ontwerp van2.03m hoog en meer dan 9.29 m² klimoppervlak voor de kinderen.
Vier unieke oppervlakken gemodelleerd naar een klimmuur
Klimmuur met twee klimnetten, een bodemnet en negen handgrepen
Opening bovenaan waardoor kinderen naar buiten kunnen gluren en het vlaggenspel kunnen spelen
Maximaal vier kinderen op het klimtoestel.
Maximaal een kind op het middelste platform.

LET OP: kinderen altijd onder toezicht van een volwassene laten spelen

Prijs afgehaald
€125 incl. btw

 

Deze geweldige scooter geeft je de mogelijkheid tot vele nieuwe spelen. Maak van de scooter een kano of een kayak op wielen en stuur de kids in een virtuele wildwaterbaan, een slalom- of een hindernisparcours. Of speel een potje handbal of hockey. De scooters hebben sterke wielen en zijn goed wendbaar. Tevens heeft de scooter een ergonomische vorm waardoor de kinderen er goed om kunnen knielen en makkelijk vast te houden is.  Gebruik ze voor kinderen van 3 tot 8 jaar. 

Afmeting: 40x31x7 cm, maximaal belastbaar tot 50kg.

Set bestaande uit 8 scooters

Prijs afgehaald
€50 incl. btw

Rollerboard set

Roller tunnel

Deze grote roller met diameter van 86cm is ideaal voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar om meer controle over hun stabiliteit te krijgen.

Prijs afgehaald
€25 incl. btw

De Bilibo is een fantastisch artikel die alle ruimte voor fantasie geeft. Er in zitten, er mee spelen, bouwen , met water er in spelen, er op staan of over lopen. Oersterk, voor binnen en buiten. 

Afmeting: 39x39x22cm

Set van 6 bilibo's

Prijs afgehaald
€35 incl. btw

Bilibo

*De prijs op afhaalbasis houdt in dat je het artikel zelf komt ophalen en terugbrengen in Merchtem. Wens u toch te laten leveren, contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.