Teamsporten

Bumball

Prijs afgehaald
€75 incl. btw

Het innovatieve spel

Bumball wordt gespeeld met twee teams van elk 3 tot 6 spelers. Bij Bumball mogen de spelers de bal niet met de handen opvangen. De passerende bal moet altijd opgevangen worden met de billen of de borst. De spelers kunnen met de bal rennen totdat zij de bal willen werpen. Zo gauw de bal in de handen genomen wordt om te gooien, mogen de spelers zich niet meer verplaatsen. De spelregels kunnen aangepast worden aan de leeftijd en het talent van de spelers om ten alle tijden de aantrekkelijkheid van het spel te behouden. De grootte van het veld en het aantal doelzones hangen af van het aantal spelers.

Speel bumball met kinderen, tieners of volwassenen. Binnen in de sporthal of buiten op het sportveld of speeltuin.
Pas het recreatiespel eenvoudig aan de fysieke en coördinatieve vaardigheden van de deelnemers aan. Dit maakt het bumball-spel
Ideaal voor sportdagen en teambuildings. 

Het werpspel "Bumball" bestaat uit 12 hemdjes met klittenband - 6 elk in blauw en 6 in rood, twee klittenbandballen en een praktische dagtas.

 

Tchoukball is een teamsport die elementen van handbal, volleybal en squash combineert. Het wordt gespeeld met twee teams van zeven spelers. Het doel van elk team is om de bal te gooien tegen een rebound-trampoline aan de tegenoverliggende kant van het veld,dat omringd wordt door een halve cirkelvormige verboden zone, zonder dat de tegenstander deze kan vangen voordat deze de grond raakt. De bal mag de grond nooit raken. Voor het scoren van een punt moet de speler de bal op een zodanige manier gooien dat hij op de grond buiten de verboden zone springt zonder dat hij door het verdedigende team wordt gevangen. Naast de officiële regels kan het spel gemakkelijk worden aangepast aan het niveau of het aantal spelers. Op die manier is het dus leuk voor iedereen. Het spel bevordert snelheid, behendigheid en strategie.

Optie: klittenband target kan je dmv klittenbandbanden op een tchouk bevestigingen zodat je een mooi target hebt voor mikspelen, gespeeld met kleine velcroballen of tennisballen.

Prijs afgehaald
€50 incl. btw

Tchoukball

Curling

Dit Indoor Curling spel is geschikt voor jong en oud. 
Het spel kan individueel of in teams van 2 tegen 2 gespeeld wordenen is  gemaakt om indoor op een gladde, vlakke ondergrond te kunnen spelen..
De set bevat 4 rode en 4 blauwe Curling stenen in een handige draagtas. De Curling stenen zijn van sterk plastic gemaakt en hebben 3 stalen ronde kogels aan de onderkant waardoor ze erg soepel over een glad oppervlak glijden.

Rol de stenen zo dicht mogelijk naar het midden van het target. Het team dat het dichtst bij de kleinste cirkel (de dolly) eindigt scoort een punt, heb je 2 stenen het dichtste bij, heb je ook 2 punten.

Prijs afgehaald
€75 incl. btw

Floorball is een balsport die vaak wordt beschreven als een sport die het midden houdt tussen ijshockey en hockey. 

Floorball wordt gespeeld in een sporthal of gymzaal. Om het veld heen staat een boarding. De goals zijn 60 cm hoog en 90 cm breed. De goal staat in het veld, waardoor het mogelijk is om om het goal heen te lopen. Floorball wordt gespeeld met 1 keeper en 5 veldspelers. Een team bestaat meestal uit veel meer spelers, die steeds wisselen.

Het spel wordt gespeeld met lichte sticks en een lichte ‘gaatjes bal’. 

Beschikbaar in versie:

* Set kids, lengte 100-140cm, steellengte 70cm

* Set volwassenen of tieners, steellengte 87cm

Set bestaande uit: 12 sticks, 6 ballen en 2 doelen

Prijs afgehaald
€50 incl. btw

Floorball

Kin-ball

Kin-Ball is een teamsport dat door 3 verschillende teams van 4 spelers wordt gespeeld met een kin-Ball en heeft ongeveer een gewicht van 1 kg. Het serverende team roept naar eigen keuze de kleur van één van de andere teams. Het team dat zij hebben uitgekozen, moet de bal proberen te vangen alvorens deze de grond raakt en vervolgens weer serveren naar een ander team. Als een team de Omnikin bal op de grond laat vallen, scoren de twee andere teams een punt. Een speler mag gans het lichaam gebruiken om te verhinderen dat de bal de grond raakt maar mag enkel serveren met het bovenlichaam.

Door de grootte en het lichte gewicht van deze Omnikin bal, gecombineerd met de spelregels, kan iedereen deelnemen aan dit spel. Kin-ball bevordert de samenwerking en stimuleert jongeren tot actief sporten.

2 maten beschikbaar 84cm ( geschikt voor kinderen onder 12 jaar) en 102cm.

Prijs afgehaald
€50 incl. btw per bal

Cornhole is een populair werpspel dat vaak buiten wordt gespeeld. Het bestaat uit twee schuine planken met een gat in het midden, opgesteld op een bepaalde afstand (8m of zelf te bepalen) van elkaar. Spelers gooien kleine zakjes gevuld korrels (400gr) naar het tegenovergestelde bord, waarbij ze proberen ze door het gat te laten vallen of zo dicht mogelijk bij het gat te landen. Het doel is punten te verdienen door de zakjes op het bord te landen of door ze door het gat te gooien.Als je het platform raakt en de zak blijft daar, krijg je één punt. Als je zelfs het gat in de plaat raakt, krijg je drie punten. 
Cornhole is een leuk en ontspannend spel dat geschikt is voor spelers (max 4) van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Geleverd met 16 werpzakjes.

Prijs afgehaald
€35 incl. btw

Cornhole

Pittenzak mikmat

Deze grote mikmat kan op de grond uitgelegd worden, om er met pittenzakken allerlei mikspellen op te kunnen spelen. Op het kleed zijn targets met de getallen 1 t/m 25. Zo kunnen er reken opdrachten verzonnen worden, aan de hand waarvan op de juiste cijfers gemikt moet worden. Een leuke en leerzame toevoeging aan de gymles! 

Inclusief 12 pittenzakken. 

Afmeting: +/- 140 x 210 cm 

Prijs afgehaald
€10 incl. btw

Parachute/dansdoek

Het parachute spel is een groepsactiviteit waarbij deelnemers een grote parachute vasthouden en samenwerken om verschillende bewegingen uit te voeren. Dit kan variëren van het schudden van de parachute, het maken van golven of het laten stuiteren van een bal op het oppervlak. Het doel is om samen te werken, communicatie te bevorderen en plezier te hebben met de parachute als centraal middelpunt van de activiteit.

Het doek heeft een diameter van 3.6m en kan met 8 personen gespeeld worden.

Prijs afgehaald
€15 incl. btw

Een activiteitenmat of Activi-T-Blanket welke een goede samenwerking vereist van de deelnemers.

Het doel van het spel is d.m.v. teamwork deze mat het snelst te verplaatsen over een bepaalde afstand.

Dit kan op verschillende manieren :

1) Alle spelers plaatsen hun voeten in de voorziene lussen en proberen zo de mat vooruit te schuiven.

Verhoog de moeilijkheid door spelers verschillend op de mat te plaatsen (voorwaarts en zijwaarts bewegen).

2) De activiteitenmat kan ook gebruikt worden als een soort trekmat (gladde ondergrond).

Plaats 1 persoon op de mat terwijl de anderen deze zo snel mogelijk over de finish trekken.

De activiteitenmat is enkel geschikt voor indoor gebruik en voor kinderen van 5 t/m 11 jaar.

Afmetingen: 91,5 x 213 cm

Prijs afgehaald
€30 incl. btw voor 2 matten

Activiteitenmat

*De prijs op afhaalbasis houdt in dat je het artikel zelf komt ophalen en terugbrengen in Merchtem. Wens u toch te laten leveren, contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.