DIY Zeepkisten race

BESCHRIJVING & SPECIFICATIES

Op uw plaatsen, klaar, START!
Heb jij er ooit van gedroomd om als échte racepiloot van een schans te racen? En dat met je eigen gemaakte zeepkist! Tover met onze bouwbox een heuse snelheidsmachine en versla elke tegenstander. Kriebel in de buik verzekerd! Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar, ook voor mama en papa en elke andere snelheidsduivel.

Organiseer een zeepkisten spektakel met de hele klas, bubbel of groep en laat de kinderen bouwen, testen, racen, en opnieuw verbeteren. Succes gegarandeerd. Deze activiteit past in een STEM context. De leerlingen gaan al spelend  de technische mogelijkheden uitpluizen en leren bij over de wetten der natuur. 

 

Wat moet je weten!

Leeftijd vanaf 6 jaar.

Wat zit er in de bouwbox:

  • voorzien voor max 12 deelnemers
  • materiaal voor het bouwen van 6 zeepkisten
  • incl schans

KOSTPRIJS

AFGEHAALD GELEVERD EN GEPLAATST*
€200 incl. btw per dag €250 incl. btw per dag
€300 incl. btw voor 2 dagen (weekend) €375 incl.btw voor 2dagen (weekend)

* De prijs geleverd en geplaatst houdt in dat we deze springkastelen leveren , plaatsen en ophalen 15 km rondom Mollem. Uiteraard leveren wij ook buiten deze regio, maar dan worden er extra transportkosten aangerekend. De prijs op afhaalbasis houdt in dat je het springkasteel zelf komt ophalen en terugbrengen in Merchtem. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.