Wie bieden een gamma aan uitsluitend voor scholen en evenementen onder toezicht en/of begeleiding.

Ons gamma voor scholen en evenementen bestaat uit onze particuliere gamma  aangevuld met enkele leuke attracties die enkel onder toezicht en/of begeleiding (van jullie) verhuurd worden.  Bij het huren van deze attracties moet er altijd een toezichter en/of begeleider aanwezig zijn, zodat deze kan toezien op het correct en veilig  gebruik ervan.

 

Door gebruik te maken van hindernissenbanen, springkastelen & attracties kunnen scholen en evenementen een extra dimensie toevoegen aan hun activiteiten, waardoor de deelnemers meer plezier en vermaak hebben.

Enkele goede redenen waarom scholen en evenementen springkastelen, hindernissenbanen & attracties kunnen toevoegen aan hun evenement :

  1. Educatieve waarde: Hindernissenbanen, springkastelen & attracties kunnen educatieve waarde hebben door bijvoorbeeld teamwork en fysieke activiteit te bevorderen.
  2. Teambuilding: Hindernissenbanen, springkastelen & attracties zijn een perfecte manier om het teamgeest en de samenwerking te versterken, vooral op scholen en evenementen waar de deelnemers samenwerken.
  3. Vermaak: Hindernissenbanen, springkastelen & attracties bieden een leuke manier om te spelen en te ontspannen tijdens school- en evenementenactiviteiten.
  4. Fysieke activiteit: Hindernissenbanen, springkastelen & attracties bieden een uitstekende manier om fysieke activiteit te bevorderen, wat bijdraagt aan een gezonde leefstijl.
  5. Herinneringen: Hindernissenbanen, springkastelen & attracties zorgen voor onvergetelijke herinneringen en blijvende indrukken voor de deelnemers aan school- en evenementenactiviteiten.

 

Het correct gebruiken  staat in voor de veiliheid van de deelnemers en het niet beschadigen van de attractie. Indien er toch beschadigingen worden vastgesteld door abnormale slijtage van het niet correct te gebruiken, dan zullen de herstellingskosten worden doorgerekend aan de huurder.

 


Prijs vanaf €20

Prijs vanaf €150

vanaf €250

Prijs vanaf €220

Prijs vanaf €20

Voor onze springkastelen, attracties,... zie hier

Prijs vanaf €10

Prijs vanaf €50

Prijs vanaf €100

Prijs vanaf €25

Prijs vanaf €200