Zeskamp

Superbal 2m

Een mega bal van 2m om mee te rollen (om bijvoorbeeld kegels om te rollen, of om met een team rollend een parcours met of zonder hindernissen af te leggen), te voetballen of om op te klimmen. Of om er op te staan, om zo een parcours af te leggen. Je ziet: deze grote ballen zijn multi-inzetbaar.                                                     2 Superballen beschikbaar (rood/blauw)

Prijs afgehaald
€50 incl. btw voor 1 super bal
€90 incl. btw voor 2 super ballen

Funslang

Samenwerken, overleggen en vooral: veel lol hebben. Dat is funslangen! Een hilarisch onderdeel van bijvoorbeeld een zeskamp. Een simpel onderdeel ook: het is de bedoeling dat de deelnemers  samen als een rups naar de finishlijn wandelen. Teamwork is een must bij dit spel, dat maakt het dus geschikt voor veel doelen. De funslang is beschikbaar in blauw en rood.

Prijs afgehaald
€20 incl. btw voor 1 funslang
€35 incl. btw voor 2 funslangen

Kruiptunnel

Het spel is simpel: klaar voor de start, kruipen en wie als eerste aan de andere kant van de kruiptunnel is, is de glorieuze winnaar.                      De tunnel is 8m lang en beschikbaar in blauw en rood.

Prijs afgehaald
€20 incl. btw voor 1 tunnel
€35 incl. btw voor 2 tunnels

Springtapijt

Een spel dat uithoudingsvermogen, snelheid, wendbaarheid én samenwerking combineert. Een persoon (of meerdere, om het nog moeilijker te maken) springen op het tapijt, terwijl anderen het tapijt zo snel mogelijk naar de finishlijn proberen te brengen. En dat allemaal zonder vallen! Beschikbaar in blauw en rood.

Prijs afgehaald
€20 incl. btw voor 1 springtapijt
€35 incl. btw voor 2 springtapijten

Springslang

De deelnemers moeten (met maximaal 3 anderen) proberen om springend de overkant te bereiken, terwijl ze op de springslangen zitten. Niet lopend, natuurlijk, want dat is ‘streng’ verboden. Nee, zoals de naam van de springslang al zegt, moeten ze in tweetallen, trio’s of kwartetten springend naar de finishlijn zien te komen. Goed voor de conditie en het coördinatievermogen, maar vooral ook goed voor de lachspieren! Beschikbaar in blauw en rood.

Prijs afgehaald
€30 incl. btw voor 1 springslang
€55 incl. btw voor 2 springslangen

*De prijs op afhaalbasis houdt in dat je het artikel zelf komt ophalen en terugbrengen in Merchtem. Wens u toch te laten leveren, contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.