Picoo

BESCHRIJVING & SPECIFICATIES

Picoo is de eerste spelcomputer , dat speciaal ontwikkeld is voor scholen, voor buiten die kinderen stimuleert om samen te bewegen - zonder scherm! Tijdens de (inter)actieve games hebben kinderen het gevoel dat ze aan het gamen zijn op een 'buitenspeelcomputer', terwijl ze tegelijkertijd samen bewegen. Iedere deelnemer heeft een eigen controller, die onderling met elkaar in verbinding staan. Met coole lichten, geluid en zelfs trillen wordt samen spelen en bewegen nog leuker voor de kinderen. Traditionele spelletjes - zoals tikkertje en verstoppertje - zijn in een compleet nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn er ook compleet nieuwe spelervaringen ontwikkeld. Probeer de bliksem te vangen in Bliksemsnel, ontwijk de zombies in Zombierun of ga op zoek naar de spion in Spionnenjacht. Picoo zorgt voor eindeloos actief speelplezier!

De set bestaat uit 12 Picoo controllers, die je na het spelen in een handige koffer opbergt. Hierin kun je ze gelijk opladen. 

Bij dit pakket zitten 15 spelletjes inbegrepen. Wanneer je extra spellen aanschaft, installeer je deze eenvoudig op de Picoo controllers met behulp van de Picoo app. Oneindig veel speelplezier dus!

 

Wat moet je weten!

Wat zit er in de opbergkoffer:

  • 12 Picoo controllers
  • 15 Picoo spellen
  • 12 helperkaartjes
  • Picoo Smartsleeves
  • 1 draagkoffer/oplaadstation
  • Algemene handleiding en spelhandleidingen

 Wat heb je nodig!

  • Voldoende ruimte zoals speelplaats, turnzaal of grasveld

KOSTPRIJS

AFGEHAALD GELEVERD EN GEPLAATST*
€100 incl. btw per dag €125 incl. btw per dag
€150 incl. btw voor 2 dagen (weekend) €185 incl.btw voor 2dagen (weekend)

* De prijs geleverd en geplaatst houdt in dat we deze springkastelen leveren , plaatsen en ophalen 15 km rondom Mollem. Uiteraard leveren wij ook buiten deze regio, maar dan worden er extra transportkosten aangerekend. De prijs op afhaalbasis houdt in dat je het springkasteel zelf komt ophalen en terugbrengen in Merchtem. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.