Interactive PlaySystem

  Wat is Interactive PlaySystem of IPS?

Dit is een interactief spel vol actie, licht en geluid is zeer geschikt voor feesten, teambuilding, competitie of gewoon voor het plezier.  Het is gebaseerd  op de unieke combinatie van licht, geluid en game. Interactieve spots staan draadloos in verbinding met het scorebord waarmee uitdagende spellen tegen elkaar worden gespeeld. Dit spel beschikt over drie uitdagende spellen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk oplichtende spots te raken binnen 45 seconde. De spellen worden gespeeld op aanraakgevoelige spots die zijn voorzien van licht en geluid. IPS is gegarandeerd speelplezier voor jong en oud! Het spel is ook te combineren met het springkasteel disco, waardoor je het springkasteel op een unieke manier kan beleven. 

Het interactief spel IPS bestaat uit 4 spelletjes:

  • Light hunter (lichten jagen): verzamel individueel of als team zoveel mogelijk punten door jouw kleur af te drukken op de spots. 
  • Steal the light (het licht stelen): de groene en rode spots lichten tegelijk op. De speler die het eerst zijn kleur aanraakt krijgt een punt. 
  • Back to base (terug naar de basis): elke speler of team krijg een basis spot toegewezen. Deze spot moet je telkens aanraken voordat er elders een spot in jouw kleur veranderd.
  • Ook memory met geluiden kan met hiermee gespeeld worden.. (kleuters)

De verschillende games

Vanaf €100

Vanaf €100

Vanaf €150

Vanaf €100

Vanaf €100

Vanaf €100