Gel ball guns

Beleef de leukste battle ooit met de Gel Blaster! Let the battle begin!

Gel Blaster gun is  het laatste nieuwe speelgoed op de recreatieve markt. De Gel Blasters combineren het beste van verschillende werelden (Paintball, Airsoft & Lasergame). Zo schieten onze Gel Ball geweren gel-balletjes (gellets) aan dezelfde snelheid als Paintball & Airsoft, maar blijf je niet achter met verfspatten of duizenden plastic balletjes.

De Gellets zijn 100% biologisch afbreekbare balletjes op water- en zetmeelbasis en zijn bijgevolg niet schadelijk voor het milieu. De gellets spatten uit elkaar op het moment van de impact en laten geen residu of vlekken achter.

De Gellets worden afgeschoten met zo'n 50 meter per seconde en schieten makkelijk 40 meter ver! Onze Gel Blaster speelgoedgeweren zijn elektrisch aangedreven en volautomatisch. De gel blaster schiet krachtig genoeg dat je voelt dat je geraakt bent maar goed genoeg om er geen blauwe plekken van te krijgen. Door het spelen van verschillende spelvormen maak je van iedere strijd een waar spektakel. Een mix van lasergame, paintball en airsoft maar dan met waterballetjes! Gezien de impact van het schieten adviseren wij een minimale leeftijd vanaf 10 jaar. Vanaf 6 jaar is het toegelaten, maar raden we aan om alleen individueel te spelen en enkele naar bvb zelfgemaakte obstakels te schieten. Veiligheid bij ons primeert, daarom leveren wij paintball-helmen mee zodat het aangezicht volledig beschermd is.

Om extra dimensie in het spel te brengen, kan u een set van 5 obstakels bij ons huren.

Gel blasters zorgen voor een activiteit vol spanning en plezier! Ideaal voor elke gelegenheid zoals een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, teambuilding  of andere groepsactiviteit!

Alles wat je nodig hebt zit in onze blaster box. Onze blaster box bestaat uit:

  • 8 gelblaster guns
  • 4 rode en 4 blauwe paintball-helmen
  • aantal gekozen gelballetjes (gellets)
  • 2 waterbuckets met zeef (voor de gelballetjes)
  • 2 camouflage netten 
  • 2 teamvlaggen
  • opladers (indien meer dan 1dag verhuur)

 

Let op! Dit geweer is alleen bedoeld voor recreatieve doeleinden zoals spelletjes. Gebruik daarnaast schoon kraanwater en richt niet op gezichten, ogen of andere gevoelige delen van het lichaam.

Gemiddeld verbruik je 2.500 balletjes per persoon per uur spelen.

 

KOSTPRIJS

AFGEHAALD per box
€100 incl. btw per dag incl 20000 gellets
€10 incl btw per zakje gellets (10000)
€75 incl. btw set obstakels (5stuks)
€100 waarborg

TO BOUNCE

Volg Ons